Güncel Haberler

Peynir dolgulu jalapeno: Acının ve lezzetin efsane buluşması – Son Dakika Gurme Haberleri

Ağrı sever misin? Peynir kaynaşmasının enfes tadı ne olacak? Bu tarif tam size göre! Meksika mutfağının en popüler atıştırmalıklarından biri JalapenoKolay hazırlığı ve lezzeti ile tablolara renk katacaktır.

Malzeme

  • 10 pepe jalapeno taze
  • 150-200 gram peynir kreması veya laboratuvar
  • 100 gram rendelenmiş Cherdar peyniri veya Cherdar
  • Tuz, karabiber
  • (İsteğe bağlı) Doğranmış yeşil soğan veya ince doğranmış aneto
  • Galet unu veya mısır unu üzerinde (isteğe bağlı)
  • Kızartma yağı (veya fırın için mutfak kağıdı)

Yapı

Karanlığı hazırlayın:

Biberleri uzunlamasına ikiye bölün. Bir kaşık yardımıyla tohumları ve damarları dikkatlice çıkarın.

İç harcı hazırlayın:

Bir kasede peynir kreması, rendelenmiş kaşar veya cherdar peynir, tuz, karabiber ve isteğe bağlı doğranmış yeşil soğan karıştırın.

Doldurmak:

Biberlerin içine hazırlanan peynir karışımını doldurun. Daha gevrek bir lezzet istiyorsanız, ekmek kırıntılarında bulabilirsiniz.

Pişmiş:

Fırın: Önceden ısıtılmış bir fırında 180 ° C’de 10-12 dakika boyunca peyniri ve hafif altın yaldızlanana kadar pişirin.

Kızartma: Sıcak yağda altın sarı bir renge kadar derin tavada kızartın. Peçete üzerindeki fazla yağı çıkarın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
gaziantep escort gaziantep escort