Ağrı sever misin? Peynir kaynaşmasının enfes tadı ne olacak? Bu tarif tam size göre! Meksika mutfağının en popüler atıştırmalıklarından biri JalapenoKolay hazırlığı ve lezzeti ile tablolara renk katacaktır.
Malzeme
- 10 pepe jalapeno taze
- 150-200 gram peynir kreması veya laboratuvar
- 100 gram rendelenmiş Cherdar peyniri veya Cherdar
- Tuz, karabiber
- (İsteğe bağlı) Doğranmış yeşil soğan veya ince doğranmış aneto
- Galet unu veya mısır unu üzerinde (isteğe bağlı)
- Kızartma yağı (veya fırın için mutfak kağıdı)
Yapı
Karanlığı hazırlayın:
Biberleri uzunlamasına ikiye bölün. Bir kaşık yardımıyla tohumları ve damarları dikkatlice çıkarın.
İç harcı hazırlayın:
Bir kasede peynir kreması, rendelenmiş kaşar veya cherdar peynir, tuz, karabiber ve isteğe bağlı doğranmış yeşil soğan karıştırın.
Doldurmak:
Biberlerin içine hazırlanan peynir karışımını doldurun. Daha gevrek bir lezzet istiyorsanız, ekmek kırıntılarında bulabilirsiniz.
Pişmiş:
Fırın: Önceden ısıtılmış bir fırında 180 ° C’de 10-12 dakika boyunca peyniri ve hafif altın yaldızlanana kadar pişirin.
Kızartma: Sıcak yağda altın sarı bir renge kadar derin tavada kızartın. Peçete üzerindeki fazla yağı çıkarın.